Davidoff Cool Water Night Dive

Published On 29 May, 2014 | By Tom |

Cool Water kennen we natuurlijk al jaar en dag als meest iconische geur van Davidoff. Sinds 1988 hebben vele mannen de energieke koude golf mogen ervaren wanneer Cool Water aangebracht werd. Deze karakteristieke geur behoort dan ook tot de 3 best verkochte geuren ter wereld. Een prestatie om trots op te zijn. Nu mogen we dan ook de nachtelijke versie van Cool Water verwelkomen: Davidoff Cool Water Night Dive! Dit nieuwe lid van de Davidoff familie neemt ons mee naar het moment dat de mysterieuze roep van de oceaan het hoogtepunt van haar aantrekkingskracht bereikt. Diep in de nacht, wanneer deze echt onweerstaanbaar is.

Davidoff Cool Water Night Dive

Of je nu een feestje hebt, een eerste Tinder-date of een avondje uit met de oude vriendengroep, Davidoff Cool Water Night Dive vergezelt je maar wat graag in elke nachtelijke aangelegenheid. De houtachtig aquatische geur maakt het een typisch luchtje voor mannen waar je regelmatig complimenten over krijgt. ‘Een man op de top van zijn aantrekkelijkheid‘ was de constante inspiratie tijdens de ontwikkeling van de parfum. Geen gekke gedachte natuurlijk, wanneer je het nachtleven ontdekken gaat…

 

THE ATTRACTION OF COOL
The mysterious call of the ocean at night reveals the peak of his attractive power..magnetic & irresistibly charming. She cannot resist him.

 

Topnoten: Oceaanakkoord, Pistachio-hout, Munt, Mastiek & Aquatische vruchten
Hartnoten: Tabak, Salie, Kasjmier & Zwarte peper
Basisnoten: Amber, Musk & Houtnoten

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *