De 3 meest toffe Kickstarter-projecten van dit moment

Published On 3 October, 2015 | By Sabine Langhout |

Kickstarter is tegenwoordig bijna overal goed voor. Maar toch blijven de technologische projecten het meest interessant. Daarom een kort overzicht van de 3 meest toffe kickstarter-projecten van dit momenten.

#1 Kickstarter-project: VELA
The electric bicycle 

De elektrische fiets is al een tijdje niet meer iets voor alleen ouderen. Elektrisch fietsen zien er tegenwoordig namelijk super hip uit, en ze zijn handig! Niet meer zwetend van een half uurtje fietsen op je werk/school aankomen, maar snel en schoon arriveren. De elektrische fiets van nu is nog wel erg zwaar, daar gaat Vela verandering in brengen. Het is namelijk een hippe, lichte(re) en betaalbare elektrische fiets. Geweldig toch? Je bent in iedergeval niet de enige die enthousiast is, dit project heeft namelijk al ruim 2400% van zijn beoogde doel gehaald!

tof kickstarterproject

#2 Kickstarter-project: PEARBUDS
The world’s smallest stereo cordless earbuds

Je kent het geklooi met je oortjes vast wel. Altijd zitten ze in de knoop, is het snoer te kort of gaat het snoertje kapot. Gelukkig biedt Pearbuds dè oplossing. Draadloze oortjes! Geen geklooi met knopen, of om de 2 maanden nieuwe oortjes omdat het snoertje kapot gaat. En dan kan je ook nog eens kiezen welke kleur ze moeten zijn. Dit project heeft maar liefst 730% van zijn beoogde doel gehaald.

tof kickstarterproject

#3 Kickstarter-project: PIECE
Change the way you use smartphones

Heb jij een werktelefoon? En dus altijd twee telefoons bij je? PIECES is dè oplossing. Dit device zorgt ervoor dat je niet langer met twee complete smartphones rond hoeft te lopen. Het is een dun apparaatje ter grootte van je pinpas, waarin je de simkaart van je werktelefoon stopt. PIECES wordt via bluetooth met jouw smartphone verbonden en zo kun je met jouw eigen telefoon oproepen naar jouw werktelefoon beantwoorden. Handig toch? Zeker aangezien ene tweede simkaart een functie is die Apple – tot noch toe – niet ondersteunt, en het aantal iPhones wereldwijd toch wel aardig groot genoemd mag worden. Dit project wordt al voor ruim 1000% van het beoogde bedrag ondersteund.

tof kickstarterproject

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *