De beste foto’s maak je met de Shutter Ball

Published On 12 February, 2014 | By Maartje |

Selfies zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Maar een goede selfie vereist soms wat inspanning. Na 20 foto’s te hebben gemaakt van jezelf, zit er soms nog geen leuke foto bij. Bij velen klinkt dit misschien bekend in de oren. Maar hier is nu een oplossing voor, namelijk de Shutter Ball: het ultieme hulpstuk dat jou helpt met het maken van de perfecte selfie!

Sta je eindelijk goed in beeld, verpest je de foto weer omdat je vinger niet goed op het touchscreen staat. En wanneer je een foto met een groep maakt, past niet altijd iedereen in beeld omdat je arm te kort is. Om maar niet te beginnen over die lange arm in beeld van diegene die de foto maakt. Allemaal selfie-problemen die nu verleden tijd kunnen zijn.

Wat is een Shutter Ball

De Shutter Ball is als het ware een afstandsbediening voor je smartphone. De naam is te danken aan de vorm, namelijk een soort balletje. Wanneer je klaar bent met poseren, druk je op het balletje en je foto is gemaakt!. Het enige wat je moet doen is de gratis app te installeren en de Shutter Ball verbinden met je smartphone. Met diezelfde app kun je met de hulp van dit balletje de beste selfies ooit maken!

Een ander voordeel van dit hulpstuk is dat je hem ook kunt gebruiken als je de smartphone ergens opzet. Zo kun je poseren van een afstand zonder dat je je smartphone vast hoeft te houden of hoeft te rennen voor de zelfontspanner. De Shutter Ball heeft namelijk een bereik van ongeveer 18 meter.

Ik ben helemaal enthousiast van deze Shutter Ball. Ik maak veel selfies met vrienden en negen van de tien keer moeten deze foto’s opnieuw gemaakt worden. Ook heel fijn dat je het van een afstand kunt gebruiken, want de zelfontspanner is ook niet altijd een succes. Ben je ook enthousiast geworden? De Shutter Ball is verkrijgbaar voor 20 dollar via verschillende internetsites.

 

5.00 avg. rating (99% score) - 4 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben een echt mensen-mens, gezelligheid staat bij mij op nummer één! Ik ben dol op lekker eten, wijn, uitslapen, jasjes en de film Bridget Jones Diary. Ik ben altijd met van alles tegelijk bezig en ik kan nooit kiezen wat ik moet eten. Wat ik niet kan missen is kaas en kauwgom!

One Response to De beste foto’s maak je met de Shutter Ball

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *