De duurste avondjes uitgaan en de bonnetjes

Published On 31 May, 2012 | By Sebastian |

Ik kan je uit ervaring vertellen dat er in Las Vegas rare dure dingen gebeuren. Een veelgehoorde uitspraak is “What happens in Vegas stays in Vegas”. Hoewel dit voor de meeste mensen op gaat, geldt dit niet voor Le Bron James. Als je Le Bron James heet en je geeft meer dan 150.000$ aan drankjes uit in een nachtclub in Vegas dan maakt de ober daar namelijk een foto van en zet deze op internet.

LeBron James rekening Las Vegas

Hoe je aan zo’n hoge rekening komt vraag je je af? 33 flessen Crystal, á $1800, bestellen bijvoorbeeld. Dan zit je echter pas op 60k$. Waar die andere 100k$ vandaan komt? Met een mathusalem(6L) fles Crystal á 50k$ en een fles Dom Perignon á 25k$ kom je een heel eind. Als je dan ook nog wat flessen tequila besteld dan ben je er wel zo’n beetje.

Lebron James rekening Tryst

Dit was overigens niet de eerste keer dat Le Bron zo’n hoge rekening had. Eerder dook er al een bonnetje op uit Tryst, eveneens een club in Las Vegas. Ook hier weer een hoofdrol voor de champagne.

Alex Hope

Le Bron is overigens niet de enige die af en toe een fortuin ter waarde van een klein huis achterlaat in nachtclubs. Alex Hope, een britse trader, kan er ook wat van. Om in zijn woorden te spreken: “I’ve done well, I’m having a bit of fun and that’s it.”

Dat pleziertje kostte hem wel £204.000, zo’n €255.000. Hoe hij dat voor elkaar kreeg? Bijvoorbeeld door het kopen van een 30-liter dubbele Nebuchadnezzar fles champagne van Armand de Brignac Midas, beter bekend als de Ace of Spades champagne. De fles kostte £125.000 en is de duurste fles champagne ter wereld.

De fles werd in een nachtclub in Liverpool, door de eigenaar en 2 medewerkers van de club naar de tafel van Alex gedragen terwijl de dj de tune van 2001: a space oddissey draaide. Vervolgens kreeg iedereen in de club een glas champagne van Hope, want zelf is hij geen grote drinker.

Alex Hope werd een maand na zijn extreme clubnacht gearresteerd wegens het illegaal handelen in aandelen.

Nikki Beach

Je hoeft de zee overigens niet over te steken om zulke bedragen uit te geven. Dat kan ook gewoon aan de zee. Bijvoorbeeld bij Nikki Beach in Cannes, waar een colatje 10 euro kost. Als je dan 20k aan een fles jeroboam (3l) Dom Perignon rosé champagne uitgeeft krijg je wel een in witgoud gehulde genummerde fles. Als je 40k uitgeeft krijg je er zelfs twee 😉

Tjah, je moet wat hé, als je van dure champagne houdt!?!

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Sebastian is blogger voor Toffedingen.com en schrijft graag over dingen die hem prikkelen. Dat zijn er een hoop want hij heeft een brede interesse. In het dagelijkse leven faciliteert hij trainingen, heeft een eigen mediabedrijf en in het weekend draait hij graag een plaatje (euh….mp3)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *