DE E-GO: GROOTSE REVELATIE VOOR LUIE HIPSTERS

Published On 20 January, 2014 | By Stephanie |

Als blogger voor ToffeDingen.com is januari een van de meest enerverende maanden van het jaar. De vlinders in je buik, klamme handjes op je toch al vettige toetsenbord, de vreetkicks en andere fysieke randverschijnselen kunnen maar één ding betekenen: de CES ging weer van start!

De Consumer Electronics Show is een van de grootste technologiebeurzen ter wereld en vind elke januari plaats in Las Vegas, het Walhalla van het consumentisme, de blote vrouwen en de onvermijdelijke Céline Dion. Elk jaar presenteren elektronicagrootheden hier hun nieuwste tablets, telefoons, televisies en andere producten die het leven van ons simpele zielen weer wat aangenamer maken. Zo presenteerde Samsung opnieuw een overkill aan nieuwe telefoons en tablets in allerlei formaten en introduceerde Sony de service PlayStationNow, waarover je later dit jaar vast nog veel meer zult horen.

Buiten de powerplay van de grote fabrikanten zijn vooral de introducties van de kleinere bedrijfjes verrassend en interessant. Één van de Tofste Dingen die ik zag was de E-GO, ’s werelds meest lichte gemotoriseerde longboard van Yuneec.

De plank gaat ongeveer 20 mijl per uur en gaat 30 mijl mee op een volle accu. En het allermooiste voor de luie hipsters onder ons is: je hoeft niet eens af te zetten. Je gaat simpelweg op je board staan en met een kleine afstandsbediening in de hand geef je aan of je wil accelereren of remmen. Sturen zal je echter nog wel middels een gewichtsverplaatsing moeten doen dus pas op!

Voor een niet-zo-zacht prijsje van 700 dollar is hij van jou, maar dan hoef je ook nooit meer moeite te doen om de getatoeëerde dames of bebaarde mannen van voorkeur te imponeren! Go get ‘em, Tiger.

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mijn naam is Stephanie. Notoire langstudeerder, nieuwsjunkie en politiek beest. Daarnaast verslind ik alles op het gebied van Beyoncé, Miley Cyrus, sport en gadgets en besteed ik dagelijks luttele uurtjes op de bekende sog-sites. Je kunt me altijd wakker maken voor een BigMac, de nieuwe CD van Miguel of een fijn dansje op een evenzo fijn feestje. Ik probeer jullie vanaf nu minimaal wekelijks te voorzien van sappige stukjes over de Tofste Dingen op dees’ Aard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *