‘De eerste airmiles op je zeventigste’

Published On 12 April, 2014 | By Caitlyn |

Twee vrouwen van in de zeventig die samen voor het eerst gaan vliegen. De een onverschrokken, de ander doodsbang. De geweldige campagne van Vodafone, Vodafone Firsts, laat An en Ria hun eerste vliegreis maken en wel naar Barcelona.

De twee dames zijn al te gast geweest bij de Wereld Draait Door sinds dat de video enkele dagen geleden gelanceerd werd. Het kan ook niet anders dat de reis van An en Ria wereldbekend werd, het is hartverwarmend.Kijk dit heerlijke filmpje van twee oma’s die samen gaan vliegen en meteen vriendinnen voor het leven worden.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Journalist, danseres en modeliefhebber. Mijn nieuwsgierigheid is onbeperkt en ik ben altijd op zoek naar iets nieuws. Muziek staat altijd op, zonder word ik namelijk hartstikke onrustig. Mijn kledingkast puilt uit en mijn handen oefenen altijd in het klein choreografieën. Mijn quilty pleasure is disco muziek en daarnaast heb ik nog heel veel rare gewoontes. Schrijven is hoe ik mijn leven door kom, zowel hier als op mijn eigen blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *