De geluksverdubbelaar van Côte d’Or

Published On 26 April, 2013 | By Tom |

Zijn we daar niet allemaal naar op zoek? Geluk in het leven. Happiness. De wind in de rug hebben. De ervaring dat alles – eindelijk? – een beetje mee lijkt te zitten. Côte d’Or ging de straat op, de Kalverstraat om precies te zijn, om nietsvermoedende shoppers te verrassen met een flinke dosis geluk. Hoe dit te bereiken? Zet maar snel die geluksverdubbelaar in!

De Geluksverdubbelaar


Wanneer bovenstaande video niet getoond wordt adviseren wij je adblocker tijdelijk uit te schakelen.

De kans om de geluksverdubbelaar van Côte d’Or tegen het lijf te lopen is niet heel groot. Dat andere bedrijven deze manier van reclame maken, het geld besteden aan de klant en het resultaat verspreiden via het internet in plaats van de veel te duren spotjes op tv, zie ik voorlopig niet gebeuren. Het winnen van een loterij, of een prijs van degelijk formaat, kan je helemaal in de categorie long shot plaatsen. Nee, je zult het echt zelf moeten doen. De kleine dingetjes in het leven maken het juist zo mooi om mens te zijn!

Hoe vaak loop je op straat zonder tegenliggers te groeten. En wanneer was de laatste keer dat je iemand onverwacht voorzag van een compliment? Een onschuldige flirt bij de kassa, een biertje op het terras met een vriend of een onvoorziene prachtige ochtend die zelfs de file doet vergeten. Dat zijn de zaken die er echt toe doen.

Dan kunnen we die zoektocht naar geluk voortaan laten voor wat het is. Geluk ervaren, daar word je pas gelukkig van!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *