De leukste inhakers op vrijdag de 13e

Published On 13 October, 2015 | By Sabine Langhout |

Het is vandaag vrijdag de 13e. Een dag die hier in Nederland niet onopgemerkt voorbij gaat (en waarvan volop inhakers langskomen), maar waar wij als Nederlanders nog best wel normaal mee om gaan vergeleken met bijvoorbeeld Amerika.

Het getal 13 op zich is in Amerika een soort ‘taboe’. De 13e verdieping bestaat bijvoorbeeld niet. Nu zijn er allerlei middelen om deze dag, vrijdag de 13e, door te komen. Ik herinner me altijd een aflevering van Flodder waarin Kees en Cees zich voorbereiden op die ongunstige dag. Weet jij wat ons allemaal ‘geluk’ zou moeten brengen?

– een konijnenpoot
– een hoefijzer
– een klavertje 4

En er zijn natuurlijk ook dingen die je op deze dag moet vermijden:

– zwarte katten
– onder een ladder doorlopen

Deze dat lieten vele mensen en bedrijven niet ongemoeid. Hieronder de 6 leukste inhakers:

1. Allsecur

inhaker vrijdag de 13e

2. Schiphol

inhaker vrijdag de 13e

3. Mediamarkt

inhaker vrijdag de 13e

4. Loesje

inhaker vrijdag de 13e

5. Vers Geperst

inhaker vrijdag de 13e

6. Sky Radio

inhaker vrijdag de 13e

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *