De leukste Vans samenwerkingen op een rijtje

Published On 10 May, 2012 | By Ming |

Vans staat erom bekend dat ze verschillende samenwerkingen aangaan om je zo af en toe te verwennen met speciale edities. Wat dacht je van een samenwerking met Kenzo, Colette en zelfs de soepblikken van Andy Warhol. Om het je makkelijk te maken, een overzicht van de in mijn ogen tofste samenwerkingen.

Hermes x Vans

Wat doe je als je favoriete sneakermerk niet samenwerkt met je favoriete modehuis? Juist, je neemt het heft in eigen handen en vraagt Vans of ze een paar schoenen voor je kunnen maken met je eigen vintage Hermes sjaaltjes. Dat is dus precies wat celebrity stylist Robert Verdi dacht toen hij deze briljante Vans liet maken.

Kenzo x Vans

Humberto Leon en Carol Lim, ontwerpersduo bij Kenzo zijn al jaren fan van Vans. Niet zo gek dus dat deze samenwerking is ontstaan. Zij namen de klassieke Vans Era onder handen wat resulteerde in unieke ontwerpen.

Vans x Supreme Warhol Campbell’s Soup Pack

Supreme, Vans en Campbell’s werken samen om de iconische soepblikken die Andy Warhol voor zijn bekende kunstwerk uit 1962 ‘Campbell’s Soup Cans’ gebruikte nieuw leven in te blazen. De Sk8-Hi, Half Cab en Authentic krijgen allen een Campbell’s Soup Pack printje aangemeten.

Cobra Snake x Colette x Vans era

Een van de meest opmerkelijke samenwerkingen van Vans is wel die met Mark ‘The Cobra Snake’ Hunter, een fotograaf uit Los Angeles en Parisian boutique Colette. Thema van de Cobra Snake Vans is overduidelijk een knipoog naar de o zo bekende Amerikaanse fastfood industrie.

DQM x Vans Harrington Low Pack

Manhattan boutique Dave’s Quality Meats, een van New York’s beste retail shops als het gaat om street wear en skate artikelen werkt samen met Vans om deze Harrington Lo Pack te produceren. De Harrington is beschikbaar in de kleuren, rood, marineblauw en groen. Mocht je je afvragen waar je het mee kan combineren? De collectie komt ook met bijpassende Harrington sokken, polo’s en zelfs een special edition Vans Spicoli tortoiseshell zonnebril.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *