Dus zo ziet de maan eruit

Published On 24 December, 2013 | By Maartje |

Hoe zou de hemel er uit zien wanneer de maan dicht bij de aarde zou draaien? Er is een filmpje gemaakt waar te zien is hoe het er uit zou zien wanneer de maan zich op dezelfde afstand zou bevinden als het International Space Station (ISS).

Kijk snel, want het ziet er gaaf uit!

De maan draait ongeveer 384.633 kilometer van de aarde af. Het ISS draait maar 370 kilometer van de aarde af en is stukken kleiner dan de maan. Daarom kunnen we het ISS maar moeilijk zien. Ik vind de maan zo dicht bij de aarde er erg indrukwekkend uitzien. Leuk gemaakt!

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben een echt mensen-mens, gezelligheid staat bij mij op nummer één! Ik ben dol op lekker eten, wijn, uitslapen, jasjes en de film Bridget Jones Diary. Ik ben altijd met van alles tegelijk bezig en ik kan nooit kiezen wat ik moet eten. Wat ik niet kan missen is kaas en kauwgom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *