De nieuwe iPad Air

Published On 23 October, 2013 | By Sam |

7.5 millimeter dun en een gewicht van 454 gram. Gisteravond maakte Apple tijdens de productpresentatie in San Francisco bekent dat de iPad 4 een opvolger heeft. Deze nieuwe tabletcomputer krijgt de naam iPad Air en is net als de welbekende Macbook Air, een Air versie. En dat betekent natuurlijk: ultra dun, super licht van gewicht en heel easy om mee te nemen.

Zoals we van Apple gewent zijn krijgen nieuwe producten nieuwe namen. En zo ook de nieuwe iPad, die Air achter zijn naam mag zetten. Deze nieuwe Air onderscheidt zich van zijn voorgangers doordat hij dus nog gemakkelijker in de hand ligt en met een dikte van slechts 7,5 millimeter is de nieuwkoper 20% dunner dan zijn voorgangers. Maar dat niet alleen. De nieuwste Apple aanwinst beschikt over vele nieuwe snufjes en extra’s:

  • Een nieuwst A7-chip. Deze maakt het mogelijk om je Ipad te laten draaien van 64-bits-applicaties. Voor de digitale analfabeten: dat betekent dat de software meer geheugen kan aansturen.
  • Een Retina-scherm
  • De softwarepakketten iLife en iWork hebben een boost gekregen
  • Een accu die 10 uur lang mee gaat zonder te hoeven opladen
  • Snellere graphics
  • Snellere openening van bestanden
  • Snellere wifi

Al met al, de nieuwe iPad Air is 8x. Wat? Ja 8x zo snel als alle voorgaande Ipads en kun je super snel de vetste games spelen een gemakkelijk multitasken. Zal de concurrent op tablet gebied hier weer overheen gaan?

Vanaf 1 november ligt de nieuwe Air in de winkel en is te verkrijgen in de kleuren zilver/wit en space grijs/zwart, met zowel een Wifi als een 4G ondersteuning. Zo heb je mooi nog 1 week om te bedenken of je een 16GB, 32GB, 64GB en 128GB geheugen wilt.

Alvast zien hoe de Ipad Air er in real life uitziet? Bekijk onderstaand filmpje

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *