De Norib: spare zonder rib

Published On 11 October, 2015 | By Sabine Langhout |

Studenten aan de HAS, in Den Bosch, hebben gisteren een nieuw product gepresenteerd. De Sparerib zonder ribs. Speciaal voor die mensen die niet houden van vieze vingers.

norib

Gat in de markt? Deze ‘verbetering’ van de Sparerib biedt voor een deel van de Nederlandse bevolking zeker een oplossing. Diegenen die wel graag spareribs eten, maar niet houden van de vieze vingers, kunnen nu met een gerust hart Noribs bestellen.

Maar diegenen die juist voor de sparerib kiezen omdat ze dan ongegeneerd met hun handen kunnen eten, en lekker kunnen kliederen, zullen hier niet blij mee zijn. Nu lijkt het mij onwaarschijnlijk dat de Norib plaatsvervangend gaat zijn voor de sparerib. Maar de essentie van de sparerib verdwijnt op deze manier wel een beetje.

Wel fijn dat er ook nog met normaal voedsel geëxperimenteerd wordt, en niet alleen maar met het super-vega-lowfat-voedsel van tegenwoordig. Wat vind jij? Wel of geen Norib?

(bron: http://www.omroepbrabant.nl/?news/2393571143/De+Norib+sparerib+zonder+botten+omdat+niet+iedereen+van+vieze+vingers+houdt.aspx)

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published.