De Recon MOD Black, your best ski buddy!

Published On 16 March, 2013 | By Tom |

Recon MOD Black

Wanneer we op wintersport gaan hebben we nogal verschillende verwachtingen. Waar de een gaat voor het lekkere zonnetje, brede blauwe pistes en een drankje op z’n tijd is de ander op zoek naar actie. Harder, steiler, je grenzen verleggen zover je kan. Voor de professionele en veeleisende wintersporter is daar deze Recon MOD Black, zodat jij altijd op de hoogte bent van jouw geleverde prestaties!

De Recon MOD heeft een Micro Optics Display die actuele informatie geeft over de snelheid, hoogte, afstand en zelfs de tijd dat je in de lucht bent tijdens een sprong. Doordat het MOD systeem in 3 dimensies meet, is deze veel nauwkeuriger dan bijvoorbeeld je smartphone. Het Recon MOD systeem plaats je in de goggle en dankzij het breedbeeld formaat kan de informatie gemakkelijk worden gelezen zonder dat je vizier hierbij wordt gehinderd. Het Recon MOD systeem is te gebruiken in combinatie met alle Recon Ready-goggles.

De Recon MOD Black is nu te bestellen bij Coolblue voor € 299. Wi je het product eerst bekijken? Bezoek dan een van de winkels in Eindhoven, Rotterdam of Groningen!

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

One Response to De Recon MOD Black, your best ski buddy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *