De Rode Duivels ontmoeten hun dubbelgangers!

Published On 11 September, 2013 | By Sam |

Je favoriete voetbalspeler ontmoeten… een droom voor vele jongens! Dankzij de in augustus gestarte Facebook-campagne van ING ‘Welke Rode Duivel ben jij?’, werd dit voor een paar jongens werkelijkheid. Maar deze jongens zijn niet zomaar jongens, het zijn lookalikes van de spelers van het Belgische nationale team, juist de Rode Duivels.

Voor hun Facebook-campagne is ING opzoek gegaan naar lookalikes van de spelers van de Rode Duivels. Als sponsor van de Belgische voetbalbond wilde de bank in aanloop naar de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Schotland iets leuks doen.

ING vroeg voor deze campagne fans van het Belgische elftal een foto van zichzelf als lookalike van een van de spelers op de ING Facebook te plaatsen. Dit leverde een aantal verrassende voltreffers op. De jongens, die als twee druppels water leken op de echte spelers, werden vervolgens uitgenodigd om langs te komen bij de Belgische Duivels. Zo waren dit onder andere de dubbelgangers van Kevin de Bruyne, Timmy Simons, Toby Alderweireld en Marouane Fellaini.

Toen zij, afgelopen maandag 2 september, gepresenteerd werden aan de échte Duivels had dit een hoop hilariteit tot gevolg. Na wat gekletst en gelach mochten de Facebook winnaars ook nog een potje tafelvoetbal spelen tegen de Rode duivels voor de vervolgcampagne ‘verbroedering’. Een van de spelers van de Rode Duivels zei aan het einde van de dag, ‘Ik vond het echt een leuke ervaring, één die me zeker zal bijblijven!’ En dit bijblijven zal niet alleen gelden voor de spelers maar zeker ook voor de finalisten van de Facebook campagne.

Wil je weten hoe deze dag eraan toeging, bekijk dan overstaand filmpje

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *