Dé sieraden voor een man

Published On 2 October, 2014 | By Spotvogel |

Mannen zijn stoer, dus dragen ze geen sieraden.. Fout. Tegenwoordig dragen veel mannen sieraden, juist om een persoonlijke statement te maken. Een ketting, armband of ring kan een outfit net dat extra’s geven. Welke sieraden zijn geschikt voor mannen, zonder dat het al te vrouwelijk wordt?

Armbanden

Er zijn diverse soorten armbanden voor mannen te vinden. Denk aan chique stalen armbanden of stoere leren armbanden. Combineer eens casual met chique en draag een leren armband bij je pak! Of draag een armband bij je horloge, dat geeft toch net weer een ander effect.

Leren armbanden voor de man

Bron: tumblr.com

Ringen

Nee, je hoeft als man niet alleen een ring te dragen als je getrouwd bent. Vooral redelijk eenvoudige ringen zijn gewild. Geen stenen of iets dergelijks, gewoon simpel staal met eventueel een tribal opdruk. Kies voor een zegelring als je voor een classic look gaat. Vaak heeft een zegelring ook persoonlijke waarde, doordat het bijvoorbeeld een familie-erfstuk is. En is jouw historie minder kleurrijk? Kijk eens bij een antiekveiling.

Kettingen

Bij kettingen voor mannen denk je al snel aan stalen schakelkettingen. Deze kettingen kunnen mannen zeker dragen, maar er is meer!  Zo heb je populaire dog tag ketting, die je look net wat stoerder maakt. Er zijn veel varianten en maten van de dog tag ketting, van simpele stalen dog tags tot aan dog tags met verschillende kleuren en prints. Je hoeft niet in het leger te zitten om deze ketting te dragen.

Dog tag ketting voor de man

Bron: covermenblog.com

Hebben

Eigenlijk kan je overal waar je sieraden voor vrouwen kunt kopen, ook sieraden voor mannen kopen, online en offline. En het mooiste van alles is, het hoeft allemaal niet zo duur te zijn. Scoor online een mooie kortingscode voor sieraden en durf een statement te maken. 

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *