De teneergang van social media?

Published On 24 February, 2014 | By Sam |

Zaterdagavond 19:30. Wereldwijd lag Whatsapp plat voor een paar uur. De wereld in rep en roer? Zelf vond ik het eigenlijk een heerlijke bevrijding, een avondje rust! Het niet meer constant op je telefoon te hoeven kijken omdat je weet dat je die berichten, die oh zo belangrijk zijn, toch niet binnenkrijgt.

Nu we weten dat Whatsapp overgenomen is door Facebook, zal dit de te neergang voor social media en de Smartphone betekenen? Teneergang of niet, het constant online zijn en in paniek raken wanneer je smartphone leeg is mag wat mij betreft verminderen. En zo ook vindt Coca Cola. Het bekende frisdrank merk presenteert namelijk de Social Media Guard. Laten we het een hondenkap noemen die ervoor zorgt dat je niet meer constant op de Smartphone, Ipad of andere social monster kunt turen.

It takes the social out of media.

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *