Top 5 vreemde uitvindingen

Published On 23 October, 2016 | By Sander de Kok |

Anno 2016 zijn er natuurlijk al een heleboel mooie uitvindingen gedaan die ons leven heel wat makkelijker hebben gemaakt. Tussen al die geniale ontwerpen zitten echter ook heel veel vreemde uitvindingen die het niet zover hebben geschopt omdat ze niet echt handig zijn of er wel heel vreemd uitzien. Laten we eens kijken naar een aantal van de meest rare bedenksels.

 

#5 De baby mop

vreemde uitvindingen baby mop

Een kruising tussen een onesie en een dweil voor je baby: als je baby over de vloer kruipt maakt hij ook meteen schoon! Ideaal voor mensen die te lui zijn om een bezem te gebruiken. Volgens verkopers van dit product zou het ook de werklust en gezondheid van je baby verbeteren, al valt daar over te twisten.

#4 Laptop Compubody Sock

vreemde uitvindingen laptopsok

Deze gigantische sok zit om zowel je hoofd als het beeldscherm van je laptop, computer of telefoon, zodat niemand kan meekijken. Handig als je een hekel hebt aan pottenkijkers. Waarschijnlijk niet de meest praktische of sociale accessoire voor onderweg, al ziet het er wel grappig uit!

#3 Noodle-ventilator

vreemde uitvindingen noodle-ventilator

Dit zijn stokjes met een mini-ventilator eraan, zodat je noodles meteen worden afgekoeld als je ze oppakt! Zeer handig als je helemaal geen geduld hebt en je noodles gelijk wil eten nadat je ze uit de magnetron hebt gehaald.

#2 Toiletrolhouder voor op je hoofd

vreemde uitvindingen toiletrolhouder

Verkouden, maar je zakdoekjes liggen thuis of helemaal onderin je rugzak? Geen probleem als je een toiletrol op je hoofd hebt! Zolang het niet regent en je niet zo veel geeft om mode kan dat toch prima?

#1 USB Pet Rock

vreemde uitvindingen usb pet rock

Hiermee kun je een USB aan een steen aansluiten. Wat het doet? Helemaal niks natuurlijk! Als er iemand vraagt waar het voor is kun je misschien proberen ze voor de gek te houden, verder is het totaal nutteloos. Voor $18,60 kun je hem kopen op Amazon!

 

Tot zover een aantal van de meest vreemde uitvindingen! Denk je dat jij wel een van deze producten zou willen kopen? Of weet jij nog veel vreemdere uitvindingen? Laat het ons weten in de reacties of op Facebook!

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *