De trends van afgelopen Fashion Week

Published On 9 March, 2014 | By Caitlyn |

Nu de eerste zonnige dagen aangebroken, betekent het ook dat het nieuwe modeseizoen officieel begonnen is. Het is tijd om je kast weer op te ruimen en weer helemaal vol te hangen met nieuwe kleding. Helaas hebben we niet allemaal het geld voor een geheel nieuwe garderobe, dus wil je up to date blijven, hier de trends voor komende zomer die regelmatig voorbij kwamen op de catwalk en bij de gasten.

 

Yellow!

Yellow! Een dubbele trend: de midi-rok en geel.

1. Geel: in elke collectie die nu in de winkels hangt is geel een belangrijk element. Het varieert van neon geel tot oker en gewoon zonnig geel. Het is dus belangrijk dat je kijkt wat bij jouw stijl past en wat bij jouw huidskleur en haarkleur past. Gelukkig door de verschillende tinten geel, is er voor iedereen wel een goed geel kledingstuk te vinden. Makkelijke trend dus!

2. De midi-rok: Helaas mannen, met deze trend vallen jullie buiten de boot. Ze komen op foto’s van Fashion Week ontelbaar keer voor. Allerlei varianten zijn er van deze rok. De midi-rok voegt een vleug vrouwelijkheid en klasse toe aan je kledingkast. Je hebt keuze tussen de tule rok, ontzettend leuk en laat je meteen terugdenken aan de jaren dat je in een balletpakje en een tule rok in een balletzaal stond. De midi-rok in de vorm van een pencil-skirt is de ultieme vorm van sexy. De lijnen van je lichaam zijn goed te zien maar de lengte zorgt toch voor de vereiste klasse. De stugge jaren vijftig a-lijn rok is fantastisch en zal door de stof zijn vorm houden, ook al zit je op een olifant.

Drie trends in een: crop top, midi-rok en zwart en wit.

Drie trends in een: crop top, midi-rok en zwart en wit.

3. Zwart-wit: Super makkelijk te doen. Zwarte broek met een simpel wit shirt en je bent klaar. Dit geldt voor de mannen en vrouwen. Je kan ook wat creatiever aan de slag met deze trend door zwart-witte prints te proberen. Strepen, aztek, geblokt, alles mag. Experimenteer zoveel als je wil!

4. Crop top: We zagen deze trend al de afgelopen jaren en nu hebben grotere ketens het ook overgenomen tot grote hoogte. De ZARA heeft in haar nieuwe collectie genoeg crop tops om je hele kast mee te vullen. De crop tops zijn dit seizoen aangesloten en zijn dus niet voor elke maat geschikt. Vorig jaar waren vooral de wijde crop tops een trend. Deze zijn nu leuk te combineren met je midi-rok.

Genoeg nieuwe trends om je kast mee te vullen. Hartstikke leuk, vergeet alleen niet dat trends binnen een seizoen weer uit de mode kunnen zijn, dus draag vooral wat jij mooi vindt. Dan komt het meestal wel goed. Happy shopping!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Journalist, danseres en modeliefhebber. Mijn nieuwsgierigheid is onbeperkt en ik ben altijd op zoek naar iets nieuws. Muziek staat altijd op, zonder word ik namelijk hartstikke onrustig. Mijn kledingkast puilt uit en mijn handen oefenen altijd in het klein choreografieën. Mijn quilty pleasure is disco muziek en daarnaast heb ik nog heel veel rare gewoontes. Schrijven is hoe ik mijn leven door kom, zowel hier als op mijn eigen blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *