De VW Campertent

Published On 23 May, 2012 | By Chris |

Met de zinderende hitte van het moment en het aankomende vakantieseizoen lijkt het moment aangebroken om je eens goed te oriënteren voor een tof onderkomen gedurende die welverdiende vakantie.

Volkswagenbusje

Mocht je een liefhebber zijn van Volkswagen en camperen en/of festivals dan ga je natuurlijk niet voor het standaard quechua tentje, als je kunt ook een tent kunt aanschaffen die de illusie opwekt dat er een heus Volkswagenbusje voor je neus staat! De originele VW Campervans zijn tegenwoordig heuse collectersitems geworden, dus gelukkig is er nu ook een laagdrempelige manier om toch dat stukje VW nostalgie mee te krijgen tijdens de vakantie.

Specs

De VW Campertent is ontwikkeld met een officiële licentie van Volkswagen en is een replica van de VW T1 Campervan uit het jaar 1965. De tent beschikt over twee separate slaapgedeeltes en biedt ruimte aan 4 personen. De VW Campertent is beschikbaar in verschillende kleuren en de afmetingen zijn  182,5 cm (hoogte) bij 388 cm (breedte). Je kunt dus comfortabel liggen en staan in deze campertent.

Met de VW Campertent weet je in ieder geval dat je je tent nog terugvindt aan het einde van de avond – ook als je een slokje teveel op hebt. Want er zullen zich nog niet veel van deze unieke tenten op het kampeerterrein bevinden! De VW Campertent is nu vanaf  € 329,- verkrijgbaar bij Fonq.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Vertaalt ideeën naar werkelijkheid , bouwt blogs en onderneemt. Maar is vooral overtuigd dat de beste dingen ontstaan uit interne motivatie. Daarom is de match met Toffedingen.een hele mooie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *