Defensie // VeVa

Published On 4 November, 2013 | By Sam |

Ben jij 15 of 16 jaar en zit je nog op VMBO of heb je net je diploma binnen? Dan heeft Defensie iets voor jou! Defensie biedt jou VeVa opleidingen aan waarbij je verzekerd wordt van een MBO-diploma. En wie wil nou niet verzekerd zijn van een diploma! Wat je hiervoor moet doen? Nou, je als de wiedeweer naar VEVA.nl gaan en je inschrijven.

Een VeVa opleiding
VeVa, de afkorting die staat voor Veiligheid & Vakmanschap. Dus je raadt het al, het is een opleiding voor echte doorzetters en krachtpatsers. Met wekelijks meer dan 8 uur sporten, is stilzitten er zeker niet bij. Maar naast de fysieke trainingen krijg je natuurlijk ook een hoop kennis bijgespijkerd. En het leuke is dat je zelf mag kiezen in welke kennisrichting je wilt ontwikkelen en je diploma wilt halen. Je hebt de keuze uit; bedrijfsautotechniek, bouw, grondoptreden, ICT, logistiek, maritiem, mechatronica, vliegtuigonderhoud of zorg. Zo is er altijd wel een richting die bij je past!

Een VeVa opleiding is echt een super leerzame opleiding met een uitdagende stage waarbij geen enkele dag hetzelfde is. En omdat er meer dan 30 ROC’s door het land verspreid zitten die een VeVa opleiding aanbieden, is er altijd wel eentje bij jou in de buurt!

Daarnaast krijg je tijdens de opleiding trainingen op plekken waar je, hoogstwaarschijnlijk, later komt te werken. Zo ben je te vinden op de kazerne, aan boord van een schip of ergens in het land. Door deze praktijkgerichte manier van leren, kunnen jij en je toekomstige werkplek alvast kennis met elkaar maken. Natuurlijk maak je verder ook nog kennis met de marine, de landmacht en de luchtmacht en wordt je ook nog eens helemaal klaargestoomd voor je eerste echte functie bij Defensie.

Kun je niet wachten om te beginnen en wil je weten welke VeVa opleiding bij jou past? Kijk dan snel op VEVA.nl en schrijf je in.

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *