Departure Date: Eerste film geheel geschoten op 10.000 km hoogte

Published On 10 May, 2012 | By Ming |

De eerste film die volledig op 10.000 km hoogte wordt geschoten genaamd Departure Date is een productie van Virgin America airlines. De hele film speelt zich af in het vliegtuig die zich daadwerkelijk in de wolken begeeft.

3 Continenten gefilmd

In totaal is er 20 uur gefilmd door 3 continenten met een totaal van 45.000 km en vluchten van Los Angeles, Londen, Dalles, Fort Worth en Sydney. De film is geschreven en geregisseerd door Kat Coiro.

Plot Departure Date

De film die in totaal minder dan $1 miljoen heeft gekost vertelt het verhaal van een jongeman die de vrouw van zijn dromen ontmoet op het vliegtuig. Maar haar laat wegglippen en daarna de reis van zijn leven maakt op drie vliegtuigen om haar terug te winnen.

Premiere

Departure Date zal volgende maand voor het eerst worden getoond om de LA Film Fest en zal snel beschikbaar zijn tijdens de vluchten van Virgin flights.

Departure Date Teaser

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *