Diablo 3 “Evil Reborn” trailers voor de PS3

Published On 26 July, 2013 | By Spotvogel |

Op 3 september 2013 is het zo ver en wordt Diablo 3 gereleased voor de PS3. En om te laten zien dat deze nieuwe Diablo release op de PS3 het herboren kwaad echt met zich meedraagt, lanceerde Blizzard een aantal angstaanjagende “Evil Reborn” trailers.

Blizzard heeft een naam hoog te houden in de gaming industrie. Met titels als Starcraft, World of Warcraft en Diablo behoren ze tot een select groepje ontwikkelaars die kwaliteit en ervaring van de gamer boven alles stellen. Bij Blizzard krijg je waar voor je geld en weten ze wat gamers belangrijk vinden.

Diablo 3 is reeds uitgekomen voor de PC en verkocht maarliefst 3,5 miljoen stuks binnen de eerste 24 uur van de release, waarmee het de bestverkopende game werd van 2012 met in totaal 12 miljoen verkochte exemplaren. Playstation bezitters hebben even moeten wachten, maar in september is is dan eindelijk zover en komt Diablo 3 ook voor deze console uit.

In aanloop naar de release van Diablo 3 bracht Blizzard een aantal “Evil Reborn” trailers uit. de boodschap is duidelijk: vanaf 3 september huist het kwaad ook in de PS3.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *