Disaronno spreads love met Curtis Kulig

Published On 14 February, 2013 | By Ming |

Curtis Kulig een artiest uit New York werkt samen met Disaronno om goede vibes en liefde te verspreiden met Valentijnsdag. 50 gelimiteerde flessen Disaronno worden omgetoverd tot kunstwerken door de iconische “Love Me” tag van Kulig. Op de dag van de lancering van de gelimiteerde flessen Disaronno gaat ook de campagne “Disaronno spreads love” van start. Het gaat allemaal om harten sneller te laten kloppen en om je gevoel even extra aandacht te geven. Iedereen die voor iemand valt word gevraagd om een geheim liefdesbericht te sturen. De meest creatieve en romantische berichten zullen worden geplaatst op posters en billboards door de hele stad.

Verspreid zelf de liefde op de Facebook pagina van Disaronno.

De “Love Me” tag van Curtis Kulig is zo’n 11 jaar geleden ontstaan in Los Angeles als een natuurlijk gevoel op dat moment maar al snel op straat verscheen en zo bekendheid verkreeg. Disaronno vroeg Kulig een paar maanden geleden om aan het project mee te doen. Kulig was meteen enthousiast over het idee.

Bekijk het filmpje hieronder voor meer informatie over de “Disaronno spreads love” campagne en Curtis Kulig.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published.