DIY TUESDAY: DE MILEY CYRUS KERSTBAL!

Published On 24 December, 2013 | By Stephanie |

Na de roemruchte clip zelf, de 100.000 parodie-video’s die werden gemaakt door dikke mannen met baarden, de verschillende twerk-fails en het feit dat ‘selfie’ tot het Woord van het Jaar verkozen werd, kon het niet anders dan dat ook Kerstmis 2013 in het teken zou staan van maar één femme fatale: de alomtegenwoordige, uiterst gracieuze en voorbeeld-voor-ons-allen Miley Cyrus.

Fans en haters van de omstreden tienerster zijn er samen in geslaagd om ook het meest degelijke cultfest van het jaar te voorzien van een vleugje Hannah Montana: de Miley Cyrus ‘ Wrecking Ball’  kerstversiering! In slechts een paar simpele stappen kan ook jouw kerstboom, en die van je schoonmoeder en oma, meedoen met de grootste kersttrend van het jaar 2013.

Benodigdheden

  • Een schaar;
  • Een printje of wat van de volgende afbeelding;
  • Eventueel plakband, lijm en/of garen;
  • Dezelfde gouden glitterkerstballen van vorig jaar (en het jaar daarvoor, en het jaar daarvoor).

In het onderstaande clipje word je door de lieftallige stylegoeroe Tahnee stap voor stap door het knutselproces geleid. Heel veel DIY-plezier, voorzichtig met die schaar en een zalige Kerst gewenst!

5.00 avg. rating (99% score) - 7 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mijn naam is Stephanie. Notoire langstudeerder, nieuwsjunkie en politiek beest. Daarnaast verslind ik alles op het gebied van Beyoncé, Miley Cyrus, sport en gadgets en besteed ik dagelijks luttele uurtjes op de bekende sog-sites. Je kunt me altijd wakker maken voor een BigMac, de nieuwe CD van Miguel of een fijn dansje op een evenzo fijn feestje. Ik probeer jullie vanaf nu minimaal wekelijks te voorzien van sappige stukjes over de Tofste Dingen op dees’ Aard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *