DJ Avicii terug naar roots in Zweden met Volvo

Published On 11 October, 2015 | By Freek Keesen |

DJ Avicii werkte samen met Volvo voor een nieuwe videoclip, een remake van het klassieke nummer “Feeling Good”. DJ Avicii gaat terug naar zijn roots.

DJ Avicii is immens populair geworden de laatste 2 jaar. In dit filmpje wordt de vraag gesteld: “Wat gebeurt er met iemand die als een raket de faam in wordt gelanceerd?”. En terecht. DJ Avicii zelf legde uit “325 shows in één jaar inclusief reizen” te hebben gedaan. Zes jaar lang was het non-stop touren geblazen voor de DJ. Zo kon het niet doorgaan, wist hij. Het werd allemaal te veel; Hij besloot dat hij zijn lifestyle moest veranderen en zijn situatie moest re-evalueren.

unnamed

Daarom gaat DJ Avicii terug naar zijn roots. In deze videoclip van de Zweedse DJ, die in samenwerking is gemaakt met het Zweedse automerk Volvo, wordt gevisualiseerd hoe de viking heil vind in zijn geboorteland. “Zweden is belangrijk voor mij, waar ik mijn kracht energie terugvind bij familie en vrienden” en die zijn dan ook te zien in deze clip. En oh ja, natuurlijk de nieuwe Volvo XC90.

“Feeling Good” is hieronder te bekijken. Geproduceerd door DJ Avicii, met vocalen van Audra Mae. Zij was ook verantwoordelijk voor de vocalen op de hit Addicted to you.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

hou van Toffe Dingen als: Devin The Dude ● Michael Jordan ● Opgezwolle ● The Big Lebowski ● The Daily Show ● HBO ● Traveling ● FreakyFreek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *