Doe de Harlem Shake; nieuwe internet hype!!

Published On 11 February, 2013 | By Spotvogel |

Waar we vorige week nog schreven over Nederland, dat in de ban is van dansen, schrijven we nu over een globaal verschijnsel. Op internet gebeuren soms rare dingen. Hypes kunnen schijnbaar uit het niets ontstaan waarop totale gekte volgt en mensen massaal aan de slag gaan met hun “ding”. (Gangnam style anyone?!) De nieuwste hype is The Harlem Shake. Met name het zelf maken van Harlem Shake video’s.

Wie doet de Harlem Shake?

Deze hype beperkt zich niet tot tieners met puisten die zichzelf op de meest vreemde manieren filmen. Hele volksstammen doen mee aan deze hype. Bijvoorbeeld de brandweer van New York (waar de Harlem Shake dans oorspronkelijk vandaan komt), het leger van Noorwegen, medewerkers van een skateboard fabriek en hele legers aan kantoorpersoneel hebben allemaal een Harlem Shake video gemaakt.

Wat is de Harlem Shake?

Nu zouden we kunnen proberen uit te leggen wat de Harlem Shake precies is, maar beter is het om gewoon te gaan kijken. Hieronder een verzameling van de leukste Harlem Shake video’s.

Bekijk de Harlem Shake

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *