Doutzen gaat voor goud

Published On 24 October, 2015 | By Sabine Langhout |

Doutzen maakt haar outfit compleet met de nieuwe Samsung Galaxy A. In het campagnefilmpje van deze nieuwe smartphone zie je hoe onder andere Doutzen haar style compleet maakt. De nieuwe smartphone is niet alleen onderdeel van haar style maar ook een manier om haar style te tonen! 

Wat is jouw style?

Deze nieuwe Galaxy A past ongetwijfeld ook bij jouw eigen style. De smartphone komt namelijk in drie kleuren uit: zwart, wit en goud. Draag jij veel zwart? Dan is de zwarte Galaxy S de kers op jouw style-taart. Of ben je toch meer van het opvallende goud? Dan past de goude Galaxy S perfect bij jouw style. 

Show jouw style

De ‘mobiele telefoon’ is al lange tijd niet meer enkel in het leven om anderen te kunnen bellen. Laat staan de smartphone! Deze biedt talloze mogelijkheden om je style met de wereld te delen. Selfies, filmpjes, fotos (van uitstekende kwaliteit), muziek en ga zo maar door. Alles dat jouw style vormt kun je gemakkelijk bekijken, beluisteren, vastleggen en uiteraard delen met de rest van de wereld.

Doutzen gaat voor goud

In het korte spotje is te zien dat Doutzen haar style showt met de gouden Galaxy S. Alhoewel velen haar nog vers op hun netvlies hebben zitten met enkel Victoria Sectret lingerie om haar lijf, draagt ze hier een heerlijke casual outfit. Het hoeft dus niet altijd bling-bling te zijn. Zolang ze maar die glimmende gouden Galaxy S in haar broekzak heeft zitten! Zo zal niemand vergeten dat deze prachtige vrouw zich ook graag luxe kleedt (denk aan menig rode loper jurk).

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *