Dutch Dandies bowtie strikjes van Only For Men

Published On 2 October, 2015 | By Spotvogel |

Dandie heeft helemaal een doorbraak gemaakt in de mode de laatste jaren. final fantasy 14 gold Met Chuck Bass, één van de hoofdpersonages van hitserie Gossip Girl, aan het hoofd als inspiratiebron voor velen in de mode. Adidas Zx 700 Femme Bleu Kanye West maakte de Dandie-stijl ook populair onder sommigen in de hiphopcultuur. Adidas Zx 500 Og Femme – Niet voor niks riep Vibe Magazine de rapper/producer uit tot de stijlvolste mannelijke beroemdheid. Nike Air Max 90 femme – En voor Europa was Stromae wel hét Dandie-boegbeeld. Air Jordan 3.5 Spizike Femme Met vlotte, fleurige kleuren en toch altijd stijlvol. adidas zx 500 femme Voor de man die zich weet te kleden én als een veertje door het leven gaat.

Dutch Dandies bowties

Daarom waren we ook zeer enthousiast toen we twee Dutch Dandies bowtie strikjes van Only For Men binnenkregen! Verstuurd en verpakt in een prachtig kartonnen doosje voor dat echte Dandie gevoel. nike air zoom pegasus 32 femme Heerlijk te combineren met een colbertje of een kleurig overhemd, zolang je maar trouw blijft aan een bepaald kleurenpalet. Adidas Yeezy 350 Homme Het was even wennen, maar uiteindelijk voelt het wel heel koel aan!

Prijsvraag!

Wil jij een van de twee onderstaande Dutch Dandies bowties van Only For Men winnen? Ga da naar de ToffeDingen Facebook-pagina en zoek het bericht over strikjes.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *