€1000,- winnen bij ING

Published On 16 September, 2013 | By Sam |

Een achtbaan in je achtertuin, op je fiets de wereld rond,  je eigen kledinglijn of een reis naar New York, wie droomt hier niet van? Waarschijnlijk heb jij nét niet genoeg geld om dit waar te maken… ING België wil dat jongeren hun droom kunnen nastreven en komt daarom met een actie waarbij jij jouw droom een duwtje in de rug kan geven.

Als jongeren hun droom willen realiseren, is geld vaak een probleem. Inge Ampe, Head of Marketing bij ING België vertelt over de actie van ING: ‘Gemakkelijker kunnen we het jongeren niet maken. Ze moeten geen bankrekening openen, geen ‘likes’ sprokkelen op Facebook en geen projectplan schrijven. Gewoon op een originele manier hun droom in beeld brengen is genoeg. Maar dromen waarmaken kost geld, en wij als bank willen jongeren daarin begeleiden.

Een actie waarbij je dus bijna niets hoeft te doen en toch €1000,- kunt winnen? Daar wil iedereen aan meedoen! Het enige dat je ervoor hoeft te doen is een filmpje van 10 seconde maken over jouw droom. Jouw rol in dat filmpje? Helemaal niets. Stel, je droomt van een reis naar Big Apple New York, verkleed jezelf dan als vrijheidsbeeld, Yellow Cap of als ander New York’se bekendheid. Verder mag je zelf niet praten, zingen of ander geluid maken. Laat de show dus gerust stelen door je vrienden, maar zorg dat jij het middelpunt van de belangstelling bent. 

Zet je creatieve brein op actief en kom met het meest originele idee. Denk je dat jou droom origineel genoeg en €1000,- waard is? Doe dan het volgende:

  • Plaats jouw filmpje dan op de ING Facebook pagina, 
  • Vul je gegevens in, 
  • Post het filmpje op je eigen Facebook wall en deel het met al je vrienden. 

Wie weet sta jij dan binnenkort zelf naar het echte vrijheidsbeeld te kijken!

 

Bekijk het filmpje

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *