Echte vriendschap!

Published On 14 November, 2013 | By Tom |

Dat het niet altijd haat en nijd is tussen de verschillende dieren in huis blijkt wel uit deze spot van ebay. Maar wat wil je ook, wanneer je je vriend de muis, dag in dag uit los ziet gaan in zijn rad. Rennend naar het niets, geen centimeter vooruit gerakend. Toch blijft hij gaan, nimmer opgevend.

Juist dat is het moment waar ware vriendschap zijn gezicht toont. Waar je als vriend kan besluiten dat het genoeg is. Dat het zo niet langer kan. Dat niemand gelukkig wordt van zo’n klein rad en dat het de hoogste tijd wordt om je grenzen te verleggen. Dat je je vriend en je baasje kan verrassen met jouw nieuw aangeschafte product. Nooit zal jullie wereld meer hetzelfde zijn. Kleine muis heeft voor altijd de tijd van zijn leven, het baasje een langdurige afbetalingsregeling op zijn credit card. Maar heey, echte vriendschap is onmogelijk in geld uit te drukken toch!?

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *