Eden Hazard vs. 10.000 koffiekopjes

Published On 16 October, 2016 | By Thomas Nekkers |

Zijn team Chelsea heeft het dit jaar dan misschien wat lastig, maar Eden Hazard laat nog steeds graag zien dat hij kan voetballen. In deze video ontvangt hij de uitdaging van zijn leven, wanneer hij een bal tussen 10.000(!) koffiekopjes door moet krullen om een Lotus-koffiekoekje op een onderzettertje neer te leggen. Dat klinkt misschien gek, maar dat is het ook. 

In de video is te zien hoe Hazard uitgelegd krijgt dat hij de bal tegen een groot Lotus-logo aan moet tikken, waardoor het koekje dat daarop ligt, langs een koffiekopje op een onderzetter valt. En om het nogmaals te noemen: dat gebeurt allemaal tussen tienduizend los gestapelde koffiekopjes.

Bekijk hieronder of Eden Hazard de perfecte trap in huis heeft:

Subtiel krulballetje

Na een geconcentreerde aanloop die we van hem gewend zijn, geeft Hazard de bal een gezonde dosis effect mee om precies tussen de kopjes door het rode Lotus-logo te raken. En geloof het of niet, het lukt hem zelfs om het koffiekoekje naast het kopje neer te leggen, alsof hij al jaren in de horeca werkt. Kan hij in ieder geval nog ergens op terugvallen, mocht het voetballen niks worden!

Geslaagde campagne Lotus

Dit is natuurlijk een vrij originele manier om “Bij elke kop koffie, een Lotus koffieleutje” te zeggen. Maar zoals vaak het geval is bij viral video’s, blijft het geheel zo wel beter hangen. Laten we hopen dat Hazard nog veel meer bekendheid voor Lotus en zichzelf kan gaan vergaren bij het EK komende zomer. Eén voordeel: Lotus koffieleutjes staan (nog) niet op de dopinglijst!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Nieuwe technologie en sporten. Daar draait het leven toch om? Het enige wat nog mooier is dan technologie en sporten is technologie voor bij het sporten. Daar hoor je mij dan ook de hele dag over babbelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *