NeuroOn | Een dag extra door slaapmasker

Published On 9 December, 2013 | By Maartje |

Per week een dag extra winnen met een slaapmasker. Klinkt als een geweldig idee toch! En het kan ook nog eens met de NeuroOn. De NeuroOn is  een slaapmasker dat je slaapgedrag meet en je zo kan helpen om uiteindelijk minder te hoeven slapen.

Het is niet alleen een masker dat verduistert, de NeuroOn leert je een nieuw slaapritme aan, namelijk polyfasisch slapen. Om de 3,5 uur neem je een powernap van een half uur dat uiteindelijk neer komt op drie uur slaap per etmaal.  Ideaal voor drukke dagen!

Hoe werkt het?

In de NeuroOn zit een automatisch weksysteem verwerkt. Je wordt gewekt met licht en trillingen, je kunt dus veilig een dutje doen. De NeuroOn meet je slaapgedrag en geeft aan wanneer je het beste aan je powernap kunt beginnen. Gekoppeld aan een speciale app die meldingen en info verstuurd. Je hebt zo ook meteen een persoonlijk slaapdagboek.

Echter is het zo dat het polyfasisch slapen niet heel gezond is voor de mens. Toch zweren veel mensen hierbij. Ik ben in ieder geval erg benieuwd hoe ik er op zou reageren. Wanneer er drukke dagen komen, is dit ideaal! Voor 250 dollar heb je een NeuroOn. Niet heel goedkoop, maar met die dag extra per week kun je dat zo weer terugwinnen.

5.00 avg. rating (99% score) - 5 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben een echt mensen-mens, gezelligheid staat bij mij op nummer één! Ik ben dol op lekker eten, wijn, uitslapen, jasjes en de film Bridget Jones Diary. Ik ben altijd met van alles tegelijk bezig en ik kan nooit kiezen wat ik moet eten. Wat ik niet kan missen is kaas en kauwgom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *