Een geweldige dag op Loveland dankzij #LifeForNow

Published On 19 August, 2013 | By Spotvogel |

Loveland Festival 2013 was aan!‘ Heerlijk weer, geweldige artiesten en dito muziek en natuurlijk een publiek om van te watertanden. Voor Dirk, de winnaar van de Now or Never actie van Pepsi, en zijn vrienden was het helemaal een dag om nooit te vergeten. Los op Loveland maar dan in een heuse VIP style. Dat betekent dus ook nog eens cruisen op een Party Boat, abseilen en een exclusief diner. Bekijk de korte impressie hieronder.

Pepsi | Loveland

Niet getreurd wanneer je niet tot de winnaars behoorde of wanneer je, wat natuurlijk ook altijd kan, uberhaupt niet van de Now or Never actie van Pepsi had gehoord. Er zijn namelijk zeker nog mogelijkheden om zelf zo’n geweldige dag te beleven! En wel voor de volgende festivals:

  • LIEF, 7 september, Utrecht
    Meedoen met de actie kan vanaf 5 september
  • AMSTERDAM DANCE EVENT, 19 oktober, Amsterdam
    Meedoen met de actie kan vanaf 17 oktober

Doe dus mee met de ‘Now or Never’-actie van Pepsi – meedoen kan door te klikken op de link in de video – en beleef samen met je vrienden een ware onvergetelijk dag! Like ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Succes en alle deelnemers en natuurlijk alvast een fantastisch festival gewenst! Life for now!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *