Een trip rond de wereld met ‘An Instagram short film’

Published On 4 December, 2013 | By Maartje |

Van Parijs naar New York in nog geen twee minuten, de Franse kunstenaar Thomas Jullien maakt dit mogelijk met ‘An Instagram short movie’. Een filmpje gemaakt van 852 Instagram-foto’s door 852 verschillende Instagram-gebruikers.

Jullien vond het tijd worden voor wat orde in de Instagram-chaos. Met inmiddels al meer dan 150 miljoen Instagram-gebruikers, zijn er ontelbaar veel foto’s te vinden via deze app. Verzameld door middel van crowdsourcing heeft Jullien deze foto’s bij elkaar gesprokkeld. Zie je een foto die jij hebt gemaakt? Laat het hem weten! Hij voegt je graag toe bij de credits.

Het leuke van dit filmpje is dat je ziet dat iedereen dezelfde soort foto’s maakt. En het past ook nog eens perfect bij elkaar. Ik heb het filmpje gezien en het is zeker de moeite waard om even te kijken!!

4.80 avg. rating (96% score) - 5 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben een echt mensen-mens, gezelligheid staat bij mij op nummer één! Ik ben dol op lekker eten, wijn, uitslapen, jasjes en de film Bridget Jones Diary. Ik ben altijd met van alles tegelijk bezig en ik kan nooit kiezen wat ik moet eten. Wat ik niet kan missen is kaas en kauwgom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *