Een sprookje voor de creatieveling: de Cintiq 22HD touch

Published On 9 July, 2013 | By Tom |

Ooit begonnen we met wat verbrand hout onze toenmalig huizen te versieren. Elementen van de jacht met al zijn gevaren zijn al 30.000 jaar op vele rotsen vereeuwigd. Tegenwoordig moet het allemaal wat gelikter. Als illustrator bij een klant aankomen met een stier van houtskool is niet echt van deze tijd. Ook wanneer je dacht dat je met je tablet mooie plaatjes maken kon ben je hopeloos achterhaald. Het nieuwe speeltje in designland is toch wel deze Cintiq 22HD touch.

De Cintiq 22HD touch is een waar verlengstuk van je zintuigen. De drukgevoelige pen van Wacon maakt al je handelingen natuurlijk en intuïtief. Harder of zachter drukken of de pen in een andere hoek houden geeft je volledige controle over drukgevoelige effecten zoals lijndikte, dekkingsgraad en belichting. Alles is direct zichtbaar via het het 21,5″ HD LCD-display dat tot 180 graden roteerbaar is. Alle functionaliteiten gecombineerd met de levensechte kleurkwaliteit (je hebt de mogelijkheid 16,7 miljoen kleuren weer te geven) maken dit een ideaal apparaat voor elke zichzelf respecterende grafisch designer!

Cintiq 22HD touch

De Cinteq 22HD touch is een waar sprookje voor elke designer. En stiekem is het ook iets om als mensheid trots op te zijn. Zonder de rotstekening neer te zetten als iets negatiefs, het is prachtig dat we nu nog een inkijkje kunnen nemen in het leven van toen, geeft het wel maar wat duidelijk aan wat voor ontwikkeling we er intussen op hebben zitten. Dat had de oermens zich nooit kunnen beseffen…

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *