Een thuisbioscoop, het kan nu!

Published On 7 October, 2015 | By Sabine Langhout |

Technologie op het gebied van beeld en geluid zit de afgelopen jaren in een enorme lift. Alleen het feit dat een film enkel nog in de bioscoop draait, en niet ergens online te koop is, weerhoudt ons ervan om van een thuisbioscoop te genieten.

LG oled tv

Surround sound, 3D brillen en spelers, gigantische TV schermen, allemaal redenen om lekker thuis films te kijken. In kwaliteit die oudere bioscopen met gemak evenaart. Zeker nu met de LG OLED TV, kan de bioscoop het moeilijk winnen van jouw thuisbioscoop. Kleuren zo helder en stralend, daar kan geen projectiescherm tegenop.

Althans, dat laat de reclame van de LG OLED TV ons geloven. LG laat ons in het reclamespotje precies zien wat voor verschil het OLED scherm maakt. Wat dan? zul je denken. Het gaat in feite maar om één kleur: zwart. De kleur zwart, als achtergrond van een kleurrijke voorgrond, verrijkt het beeld. Dat lijkt het geval te zijn in het ‘echte leven’. In het spotje zien we hoe een stad gevuld wordt door personen die volledig in het zwart gekleed zijn. Ze bouwen in hoog tempo een menselijke muur achter kleurrijke objecten en personen.

Als het kleurcontrast op de OLED TV nèt zo indrukwekkend is als in de reclame, hoef je echt nooit meer je huis uit voor een bioscoop-waardige filmbeleving.

Bekijk het spotje hieronder:

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *