The Escape Hunt komt naar Nederland!

Published On 11 September, 2014 | By Freek Keesen |

The Escape Hunt komt naar Amsterdam! De organisatie die ‘escape room’ spellen organiseert in wereldsteden als Bangkok, Londen en Parijs, opent vanaf 2 oktober de deuren in onze hoofdstad. En ToffeDingen is uitgenodigd voor de eerste ronde!

Opgesloten worden is leuk…?

logo-amsterdam

Het idee van The Escape Hunt komt van de point-and-click-games als Myst en Crimson Room. Later, rond 2007, zijn deze computer-games voor het eerst in Japan nagemaakt in het echt. Het concept is is dat je wordt opgesloten in een kamer met een groep. Door het zoeken naar aanwijzingen moet je een raadsel oplossen en op die manier uiteindelijk uit de kamer ontsnappen.

Voor wie?

Deze escape room spellen zijn natuurlijk ideaal om op de proef te stellen hoe snugger, stressbestendig en koel je familie, vrienden of collega’s zijn! Daarom wordt de ervaring ook apart aangeboden voor vrienden & families, dagjesmensen, bedrijfsuitjes en voor gamers. Lijkt mij beter dan alweer bowlen…

The Escape Hunt in Amsterdam

2RhovWG2g6trC-_f8JA6LCzpbu6Eoezm7Xj5LLivmSA-950x300

Bij The Escape Hunt Experience Amsterdam kunnen spelers kiezen uit zes verschillende kamers, onderverdeeld in drie thema’s. Zodra de spelers de kamer betreden begint de klok te tikken en hebben zij 60 minuten om te ontsnappen. De kamer kan alleen verlaten worden als het mysterie is opgelost. Spelers dienen te beschikken over stalen zenuwen en een goede combinatie van observatie vaardigheden. Deelname aan de spellen kan in groepen van 2-5 spelers.

Wij gaan het uitproberen!

ToffeDingen is dus uitgenodigd om het samen met andere pers de première in Amsterdam mee te maken. Op 2 oktober zullen wij het avontuur aangaan,. Dus als je geïnteresseerd bent, stay tuned!

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

hou van Toffe Dingen als: Devin The Dude ● Michael Jordan ● Opgezwolle ● The Big Lebowski ● The Daily Show ● HBO ● Traveling ● FreakyFreek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *