European Music Awards 2013

Published On 8 November, 2013 | By Sam |

Sinds maandag mochten we met de MTV Music Week al een aanloop nemen naar de befaamde MTV European Music Awards 2013 en aanstaande zondag is het dan echt zover! Het muziekspektakel van het jaar! Met dit jaar niet zomaar een locatie, nee!, de MTV EMA 2013 vindt plaats in ons eigen kleine prachtige kikkerlandje.

Dit maal al voor de 20ste keer. De European Music Award viert alweer haar twinstigste verjaardag en dat verdient natuurlijk een goed feestje! En waar kun je een goed feestje beter vieren dan in de Amsterdamse Ziggo Dome? Dicht bij het station, grote ruimte en maakt gebruik van 100% duurzame energie, wat wil je nou nog meer.

Natuurlijk heeft MTV ook in 2013 weer alles uit de kast gehaald om een te gekke show neer te zetten. En daarbij hoort natuurlijk ook een indrukwekkend rijtje artiesten. Met dit jaar meer internationale sterren dan ooit, kan het niet anders dan dat het van minuut tot minuut genieten wordt. De line-up bestaat dan ook uit onder andere:

  • Bruno Mars
  • Katy Perry
  • Kings of Leon
  • Miley Cyrus
  • The Killers
  • Icona Pop
  • Robin Thicke
  • Noorse duo Ylvis

Waar het tijdens deze avond eigenlijk allemaal draait zijn natuurlijk de te winnen onderscheidingen (in categorieën uiteenlopen van beste song, beste pop, beste vrouwelijke/ mannelijke tot grootste fans, beste video en ga zo maar door), krijgt MTV het altijd voor elkaar dat de artiesten zich behoorlijk uitsloven en willen opvallen. Ken je deze nog?

Een zoenende Britney Spears & Madonna

Een monserlijke Lady Gaga 

En een twirkende Miley Cyrus en Robin Thick

Zondag staat alles op scherp en gaat MTV, de artiesten en natuurlijk fans er weer een spetterende EMA van maken zodat miljoenen muziekfans weer lekker voor de buis gekluisterd kunnen zitten en kunnen genieten van de live-uitzending. Als je de media mag geloven belooft het een ‘spektakel op wereldniveau’ te worden.

Dus ben jij een echte muziekfan, benieuwd naar wie er met de awards van door gaan en wat Robin Thick en Miley Cyrus dit keer voor stunt gaan uithalen? Dan is MTV zondag jouw thuisbasis!

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *