Facebook Messenger nu met ‘Skype-functie’

Published On 28 October, 2015 | By Freek Keesen |

Facebook Messenger heeft sinds zijn laatste update een video oproep functie erbij gekregen. Zo kan je ‘skypen’ via Messenger.

Met een simpele druk op een knop die eruit ziet als een camera heb je de mogelijkheid om met je vrienden te chatten in video-modus. De service is beschikbaar als je op een LTE- of WiFi-netwerk zit. Update je Facebook Messenger nu om het uit te proberen! Android / iOS

Serieuze concurrentie?

Hiermee gaat Messenger concurreren met Microsoft Skype, Apple FaceTime en Google Hangouts. Vele mensen gebruiken Facebook Messenger, omdat de Facebook deze chat-app min of meer op je forceert wanneer je de Facebook app op je smartphone hebt staan. Daardoor zou Messenger weleens de grond onder de voeten van Skype kunnen halen met deze nieuwe functie. Werkt het ook een beetje, zul je jezelf afvragen? TheVerge liet weten dat in een demonstratie de kwaliteit van het gesprek goed was, zelfs binnen een gebouw waar ze slechts twee bars aan LTE-connectiviteit hadden.

Het werkwoord ‘skypen’

Echter is het werkwoord ‘skypen’ tegenwoordig al zeer geïntegreerd in onze taal. Zo kan het weleens moeilijk worden voor Facebook Messenger om de standaard te worden wanneer het aankomt op videobellen.

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

hou van Toffe Dingen als: Devin The Dude ● Michael Jordan ● Opgezwolle ● The Big Lebowski ● The Daily Show ● HBO ● Traveling ● FreakyFreek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *