Fanta nodigt je uit om te spelen

Published On 23 October, 2015 | By Spotvogel |

Wellicht ken je nog de gigantische badeend die heel de wereld overging. Het was een kunstwerk van de Nederlandse Florentijn Hofman. Het beestje was 16,5m hoog en dook op in onder andere Hong Kong. Het was een heuse toeristische trekpleister. 

fanta play

Fanta lijkt iets soortgelijks van plan te zijn. Het mag dan wel geen badeend zijn van 16,5 meter hoog, maar wel een fantablikje van zo’n 1,5 meter dat door de Nederlandse grachten drijft. En hoe toepasselijk: met een haaienvin op de zijkant van het blikje. Daarnaast is er ook nog een fantablikje met een babystruisvogel erop getekend. Dit blikje zit in een ‘nestje’ en maakt het geluid van een jonge struisvogel. Deze twee blikjes duiken overal op. In de grachten, in fonteinen, in bosjes en op speelplaatsen.

Dan komen die selfie-sticks nog eens goed van pas: Fanta nodigt je namelijk uit om met de levensgrote blikjes op de foto te gaan en deze te delen! Maak een foto van jezelf met het blik en voeg simpelweg de #fantaplay toe. En handig voor Fanta, gratis reclame! Fanta nodigt je dan ook uit tot: Follow, create, have fun & share! 

Laat je het even weten als je de levensgrote blikken ergens tegen komt?

Bekijk hieronder het spotje:

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *