Feelgoodfilmpje van de dag: hond ziet puppy’s weer

Published On 11 October, 2016 | By Thomas Nekkers |

Vandaag geen nieuwe gadget, nieuwe film of Facebook-hype: ToffeDingen biedt vandaag podium aan een dierenasiel in Californië en de heldendaad die zij verricht hebben. 

Marin Humane Society, een dierenasiel in Californië, USA kreeg vorige week een tweetal honden aangeboden. Na inspectie van de honden bleek dat een van de twee honden net puppy’s gebaard had. Na contact opgenomen te hebben met de eigenaar is het het asiel uiteindelijk gelukt om de oude eigenaar over te halen ook de puppy’s af te staan, aangezien zij nog zodanig jong waren dat ze het zonder moeder niet zouden overleven.

Bekijk hieronder wat er vervolgens gebeurde:

Have we got your “awww!” factor of the day! Yesterday, two frightened dogs were surrendered to us. Upon examining the female, we learned she recently had puppies. After some detective work and a lot of convincing, our team was able to get the person who surrendered the dogs to also surrender the puppies, as they still needed their momma and were not in a safe situation. We captured the moment when sad and scared mom got to see her puppies again. Tears of joy all around at this happy reunion.

Geplaatst door Marin Humane Society op maandag 7 maart 2016

In het begin is te zien hoe de hond zeer bang in een hoek zit en geen vin durft te verroeren. Het asiel liet weten dat de hond, vanaf het moment dat het dier binnenkwam, zeer bang was en bijna niet durfde te eten en drinken. Maar wanneer de medewerkster de puppy’s één voor één begint uit te laden, schieten bij de moeder de oortjes omhoog. Na nog een paar seconden twijfelen schiet de moeder richting haar jongen en is van het schuchtere diertje niks meer te herkennen.

Deze video is door het Amerikaanse FOX op social media gelanceerd en is daar razend populair geworden. En wij vinden al die aandacht meer dan terecht! Check voor meer van dit soort mooie filmpjes in de toekomst ook onze Facebook!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Nieuwe technologie en sporten. Daar draait het leven toch om? Het enige wat nog mooier is dan technologie en sporten is technologie voor bij het sporten. Daar hoor je mij dan ook de hele dag over babbelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *