Fitbit Flex Wireless

Published On 9 January, 2013 | By Ming |

Ik kan me de tijd nog herinneren dat Nike+ voor het eerst uitkwam. Wat een geweldige uitvinding! Voor degenen die niet meer weten wat het is: je had speciale Nike+ schoenen waar je een zendertje in kon doen, dat zendertje sync je daarna met de ontvanger die aangesloten zit op je iPod en daarna kan je lekker gaan hardlopen. “En dan?” vraag je je misschien af. Daarna kan je dus je iPod aan je pc of mac aansluiten om de resultaten te bekijken. Niet alleen om te kijken wat je hebt gepresteerd maar ook om je inspanningen te delen met andere Nike+ gebruikers.

Nu zijn we inmiddels een aantal jaren verder en hebben we allemaal verschillende Smart devices en apps die we gebruiken om onze sportprestaties te meten. Maar toch hebben we behoefte aan de moderne gelikte versie van de stappenteller. Met de komst van Nike+ Fuelband in 2012 richt Nike zich niet alleen op de sporters maar op iedereen.

De Fuelband houdt namelijk bij hoe actief je bent in je normale leven. Want zeg nou zelf, ook jij hebt waarschijnlijk goede voornemens voor het nieuwe jaar gemaakt om meer te bewegen. Misschien niet perse om te gaan sporten maar juist om meer te bewegen.

Sinds de komst van de Nike+ Fuelband is het meten van je dagelijkse bewegingsactiviteiten helemaal hot. Ook Fitbit speelt hier op in met de Flex, een polsband die ontworpen is om al je bewegingen vast te leggen. Naast het meten van het aantal stappen en verbrandde calorieën kan je Fitbit Flex ook de afstanden meten die je hebt gelopen, de uren die je hebt geslapen en de kwaliteit van je slaap. Daarnaast is de Flex ook een wekker die je door middel van een trilfunctie wekt. Alsof dat nog niet genoeg is, is dat de Flex waterdicht zodat je het ook gewoon om kunt houden tijdens het douchen.

De Fitbit Flex is binnenkort verkrijgbaar voor $99 in de kleuren slate, black, teal en tangerine.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *