Flipp: Growth Hack Your Social Media

Published On 9 October, 2016 | By Madelon Roskamp |

Interessante content van blogs delen via social media wordt erg gewaardeert door volgers en bloggers. Wanneer jij een link deelt met content vanaf een andere blog/website met jouw volgers deelt en zij klikken op deze link ben jij echter uit beeld doordat ze doorverwezen worden naar een andere website. Zonde toch? Om dit te voorkomen is Flipp ontwikkeld.

Flipp

Door de technologie die is ontwikkeld is het mogelijk om op de website/blogpost die jij wil delen met jouw volgers op bijvoorbeeld social media kanalen zoals twitter, jouw link te plaatsen.

De Flippbar is een kleine bar die boven aan de website geplaatst wordt met een custom tekst en link naar jouw webiste/social media (waar jouw voorkeur ligt). Bij het aanmaken van deze bar ontstaat er een short link van de website met jouw bar er boven, deze link kan jij delen via social media.

Wanneer jouw volgers dan op deze link klikken gaan ze naar de website met jouw bar erboven. Als na het lezen van het bericht (natuurlijk) op jouw link in de bar klikken gaan ze naar jouw website/social media (jouw ingevulde link).

Early Beta Acces

De applicatie flippbar is opgenomen op de site van Betalist. Hier worden startups met potentie genoemd. Momenteel zijn de ontwikkelaars van Flipp hard bezig met het verder ontwikkelen van deze bar. Het is nu mogelijk om je in te schrijven voor early beta acces.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *