#FluteDrop Bangers remixes zijn ontroerend lelijk

Published On 5 October, 2015 | By Freek Keesen |

Voordat we teveel zeggen, luister deze prachtige remix van Miley Cyrus – Wrecking Ball, genaamd Ciley Myrus – Brecking Wall:

Wie doet zoiets?

Dat was heftig of niet? D.J. Detweiler is een Spaanse artiest uit Murcia (een kleine vervallen stad, zo heb ik vernomen van een vriend die daar vandaan komt) en is het meesterbrein achter de #Flutedrop Bangers, een verzameling belachelijk vervelend, doch geniale remixes. De formule en het idee komt wellicht hier vandaan:

Hoe kom je erbij?

D.J. Detweiler legt (in een hilarisch interview met Vice Thump) het verhaal van de #Flutedrop Bangers echter anders uit:

Ik had een droom waarin ik in een gigantische rave was en Prodigy draaide luid “Smack My Bitch Up”. Toen het nummer naar de climax opbouwde, ging iedereen helemaal te keer, wachtende op die zieke drop. Toen verscheen er een fluit, opeens in de drop, en het was awesome en banging. Ik werd wakker, pakte een blaadje en schreef de droom op in die ochtend. Ik nam direct de eerste paar #Flutedrop Bangers op.” – Edmundo van Osteban III a.k.a. D.J. Detweiler

Het hele album!

Ik heb nog niet veel medefanaten gevonden, maar in ieder geval heb ik een geweldige tijd met het evangeliseren voor de #Flutedrop Bangers-movement. Hieronder staat de hele Flutedrop playlist met naast Miley Cyrus ook Doctor P, The Ganja Kru, TNGHT, Vangelis, Darude, Gerry Rafferty en Lil Jon. Zo ben je 10 nummers lang even helemaal één met jezelf. Genieten.

Onderhand heeft D.J. Detweiler zelf de #Flutedrop dood verklaard, luister hieronder. Toch zal de flutedrop voor altijd in ons doorleven…ben ik bang.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

hou van Toffe Dingen als: Devin The Dude ● Michael Jordan ● Opgezwolle ● The Big Lebowski ● The Daily Show ● HBO ● Traveling ● FreakyFreek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *