#FollowMeTo, prachtige foto’s van over de hele wereld!

Published On 5 April, 2013 | By Tom |

#FollowMeTo

Heerlijk slenteren door prachtige steden of genieten van die bijzondere zonsondergang. We doen het maar wat graag lekker met z’n tweetjes, echt weer even samenzijn na een jaar veel te hard werken en veel te weinig qualitytime. Wanneer je geliefde overal waar jullie gaan net even wat meer tijd nodig heeft om nog even dat perfecte plaatje te schieten kan dat irritatie opwekken. Dat begrijp ik als geen ander. Het kan ook zomaar de aanleiding zijn tot een heel originele manier van fotograferen en dat is precies wat bij Nataly Zakharova en Murad Osmann het geval is. Haar overal volgend over de wereld maakt een geweldige fotoserie!

We schrijven najaar 2011, ergens in Barcelona. Nataly Zakharova had genoeg van de vele foto’s die haar vriend Murad Osmann op vakantie maakte. Hij vertelt: “Nataly vond het vervelend dat ik stilstond en foto’s van alles maakte, dus pakte ze mijn hand en trok me voorwaarts. Maar dat weerhield me er niet van om foto’s te blijven maken.

En zo ontstond een reportage waarin Murrad Nataly overal volgt waar ze gaat. Kenmerkend voor de foto’s zijn de rug van Nataly en de arm van Murrad die overal op de meest schitterende locaties ter wereld verschijnen. Sommige foto’s zijn gemaakt met de iPhone, anderen met een spiegelreflexcamera. Het resultaat is geweldig, bekijk het zelf!

Meer foto’s zien? Dat kan! Bekijk dan snel de Instagram pagina van het koppel!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *