free electirc

Free Electric: 24 uur elektriciteit na 1 uur fietsen

Published On 5 October, 2015 | By Sabine Langhout |

Het is volgens de ontwikkelaar een van de meest invloedrijke uitvindingen in de wereld zoals deze nu is. Niet voor Nederlandse Studenten of bewoners van Spaanse buitenwijken, maar voor de 3e wereld landen. Landen die geen stroom (of weinig) hebben. free electric Het gebrek aan stroom en (schoon) water zorgt er voor dat 3e wereld landen moeilijk kunnen ontwikkelen en innoveren. De basis is namelijk het hebben van stroom. Met stroom heb je toegang tot het internet, de wereld waar alle informatie aan je voeten ligt. Dan kunnen de mensen uit die 3e wereld landen zich gaan ontwikkelen en leren van alle informatie die online te vinden is. De fiets draagt de naam ‘Free Electric’. Ze hoeven alleen iedere dag 1 uur te fietsen. Daarmee is een heel huis 24 uur voorzien van stroom.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!