Freek raadt de smaak van de nieuwe Lay’s

Published On 5 October, 2014 | By Freek Keesen |

Jup, ik waag me eraan. Niet aan de #icebucketchallenge, #beechallenge of welke niet plezante ervaring dan ook; Nee, ik probeer de smaak te raden van de nieuwe Lay’s.

We kregen de drie nieuwe zakken opgestuurd van Lay’s. – Als je ze zelf wilt proberen: ze zijn ongeveer 85 cent in de supermarkten, dat valt mee toch? – Als echte chips-connaisseur proefde ik de gele, groene en roze zak.

Nieuwe smaken

Aangezien ik van chillen hou, hou ik van veel chips om-nom-nomen. Vaak sta ik in de supermarkt het langst voor de schappen van de chips. Als chips-omnomnomert heb je al gauw alles wel gezien. Daarom vind ik het altijd wel tof dat Lay’s moeite doet om nieuwe smaken op de markt te brengen. Denk aan de Pizza Peperoni-, Babi Pangang of Joppie saus-smaken… classics!

Lay’s Raad de Smaak!

En de zoektocht naar nieuwe smaken is nog verre van over. Ook nu weet Lay’s weer te verrassen en te spelen met smaak. Nu geen zelf ingezonden ideeën, maar een contest om de smaak te raden. Is het gek om iets te kopen waarvan je nog niet weet wat het is? Nee man, laat je toch eens verrassen!5.00 avg. rating (99% score) - 4 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

hou van Toffe Dingen als: Devin The Dude ● Michael Jordan ● Opgezwolle ● The Big Lebowski ● The Daily Show ● HBO ● Traveling ● FreakyFreek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *