Functioneel vrouwlijk schoon bekijken met Miranda Kerr

Published On 11 April, 2013 | By Tom |

Miranda Kerr voor Mango

Noodzakelijk kwaad combineer ik maar wat graag met iets aangenaams. Dat begon bij mij al vroeg met mijn eetgewoonten. Groente (noodzakelijk kwaad) ging er echt niet in zonder lekker stukje vlees (aangenaam) of de belofte van een toetje (nog aangenamer!). Dit kan je natuurlijk prima doortrekken naar allerlei dagelijkse beslommeringen en het kan je leven heel wat aangenamer maken!

Zo weet ik dankzij de slimme mannen en vrouwen van het weer bijvoorbeeld nu al dat de lente er toch eindelijk aan begint te komen. Iets wat we toch wel als uitermate aangenaam mogen beschouwen. Wat ik me echter terdege besef is dat dat voor vrouwlief het startpunt is om stad en land af te struinen op zoek naar een nieuwe garderobe. En dat het de komende weken combineren, aanpassen, omkleden en toch maar weer dat eerste jurkje aandoen wordt. Ondertussen constant vragend om advies terwijl ze me gelijktijdig verwijt nooit eens met originele raad te komen!

Het is dus de hoogste tijd om ons eens optimaal voor te bereiden op de aankomende trends, do & dont’s en de wel of geen horizontale streep van dit jaar. En ja, ook dat kunnen we maar beter combineren met het aangename. Het bekijken van de nieuwe collectie is helemaal geen straf wanneer het gepresenteerd wordt door een soepel bewegende Miranda Kerr. Vrouwlief kan er ook geen opmerkingen over maken. ‘Ik doe het echt allemaal voor jou schat!’

De lente is in aantocht en ik ben er helemaal klaar voor! Jij ook?

Miranda Kerr voor Mango

Halverwege december werd bekend dat Miranda Kerr de opvolgster zou worden van Kate Moss als het gezicht van Mango. Het Victoria’s Secret-model treedt hiermee in de voetsporen van een aantal er totaal niet onaardig uitziende voorgangers. Eva Herzigova, Christy Turlington, Inés Sastre, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Scarlett Johansson, Karolina Kurkova en Penélope Cruz gingen haar voor.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!