G.I. Joe: Retailiation

Published On 24 January, 2013 | By Ming |

Wat in 1964 begon als Barbie voor jongens, wat natuurlijk geen pop mag worden genoemd omdat jongens niet met poppen spelen, is uitgegroeid tot een wereldwijde franchise. Hasbro, het bedrijf achter de G.I. Joe franchise die de term Action Figure heeft bedacht, heeft het acceptabel gemaakt dat jongens met poppen action figures mogen spelen. Maar G.I. Joe is niet altijd de G.I. Joe geweest die we kennen, zo zijn er al verschillende verhaallijnen geweest voor deze franchise in de loop der jaren. De verhaallijn die we nu kennen van de film “G.I. Joe: The Rise of Cobra” is gebaseerd op de action figures uit 2002.

De Amerikaanse actiefilm uit 2009 werd door critici niet goed ontvangen, zo werd de film genomineerd voor de Razzies voor de slechtste regisseur, slechtste script, slechtste rip-off en slechtste film. Oh en de film won de Razzie Award voor slechtste bijrolspeelster, in dit geval Sienna Miller. Wij snappen daar niet zo heel veel van, want G.I. Joe is tof en Sienna Miller is hot, wat kan daar nou aan mis gaan. Misschien dat “G.I. Joe: Retailiation” wel kan zorgen dat critici de film tof vinden. Want daarvoor hebben ze naast de sterrencast die ze al hebben zoals Channing Tatum, Arnold Vosloo, Ray Park, Jonathan Pryce en Lee Byung-hun ook nog eens mister “Die Hard” himself Bruce Willis en “The Rock” Dwayne Johnson toegevoegd aan de cast. De film wordt geregisseerd door Jon M. Chu die we eigenlijk vooral kennen van dansfilms zoals Step Up 2 en Step Up 3D. Kan niet anders zijn dat de film wat toffe choreo bevat, hopelijk op gebied van vechtscenes en niet van dansscenes.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *