Garage Sale FreshCotton

Published On 24 October, 2013 | By Sam |

Mannen met smaak opgelet! Wil jij de vetste broeken, overhemden, sneakers, sokken, swaggers, tops, tassen, winterjassen en beany’s hebben? Hou dan aanstaande zaterdag vrij! Want FreshCotton is weer helemaal terug van weggeweest! Na het succes van vorig jaar in de Tolhuistuin gaat FreshCotton nu verder in The Lobster House.

Garage Sale van FreshCotton barst komende zaterdag 26 oktober weer los. Terug van weggeweest zou je kunnen zeggen, want ooit begon de garage verkoop ook al in The Lobster House. Na de NDSM werf gaat de verkoop nu weer verder in de omgetoverde autogarage. Helemaal omgetoverd om er zaterdag een gigantisch feestje van te maken.

Aftermovie van vorig jaar

Maar naast dat er zaterdag goede muziek gedraaid wordt, draait het natuurlijk allemaal om de te gekke kleding. De heren van FreshCotton verkopen alles wat zij nog in hun magazijn hebben liggen. En dat is een hoop! Shirtjes, broeken, schoenen en noem maar op. Tijdens de verkoop kun je dus heerlijk rondstruinen tussen de aller coolste merken zoals onder andere: Nike, New Balance, The Hundreds Ontour, Wemoto, Stussy, LibertineLibertine, Norse Projects, Vans en OBEY. Natuurlijk gaat dit alles niet voor de hoofdprijs weg, maar tegen super zachte prijsjes.

Kortom, deze Garage Sale van FreshCotton is de ideale gelegenheid om je garderobe weer een hart onder de riem te steken en met de mooiste kleding thuis te komen. Mis het dus niet!

Locatie
The Lobster House van 12:00 tot 17:00
Frederiksplein 6, Amsterdam
Vanaf A’dam Centraal, tram 4 en dan uitstappen bij halte Frederiksplein.
Ga je met de milieuvervuilende auto? Dan mag je het zelf even uitzoeken.

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *